Home from Hamburg

onsdag den 31. marts 2010
Som nogle af jer ved har jeg tilbragt de sidste fem dage i Tysklands havneby, Hamburg. Jeg, min mor, min mors kæreste og min babysøster, begav os på den længere varende shoppingtur fredag d. 26 og er lige kommet ind af døren nu. Det blev en rigtig hyggelig familietur fyldt med god mad og lange gåture i butikker og museer.

Vi boede på et meget centralt hotel kaldet Madison. Det var et super lækket hotel med indendørs svømmehal og spa, men dét fik jeg nu ikke benyttet mig særligt meget af. Dét jeg synes var mest rart ved hotellet var karbadet! Stort, opvarmet og med tilhørende badesalt... Mm. Selvom jeg kun fik hoppet i det én gang, var det bare så skønt at det er en af mine highlights.

De to første dage brugte vi på shopping, og jeg har da også fået købt en lille smule.Bl.a. en perfume fra Guerlain (den hedder vist: Aqua Allegoria/Pamplelune). Den er VIRKELIG GOD!!! Den dufter af sød grape og citrus!
Perfekt til forår!

Armbånd + ring fra C&A og en ur halskæde fra San


Kjole fra Zara

Med seje sømands knapper!

Og et par rugskinds vintage sko. No-name. Ikke brugt mere end et par gange :)
Resten af dagene tog vi bare på gåture, bl.a. i St. Pauli distriktet, museer, restauranter og caféer.
Virkeligt hyggeligt! Jeg kunne sagens havet brugt en uge mere dernede.
Et lille tip hvis du skal til Hamburg: gå ind i en bager og bed om en bretzel (ud.t. britzen) med smør! Det er en rigtig lækker snack.
//Cille
2 kommentarer to Home from Hamburg:

lineandree sagde ...

Rigtig fine wedges. Så heldig er jeg aldrig i vintage butikker! :(

Anonym sagde ...

your blog so cool.nice!!

Send en kommentar