The bikini issue?!

lørdag den 20. marts 2010
Sommeren er lige rundt om hjørnet og det betyder sol, stand og bikini!! Dam-dam-dam-daaa!

Jeg er "cursed" med en 65E (yup 65!) skål og det er super svært at finde en bikini/badedragt der passer og ser godt ud -siden de fleste bikinier over D ligner mormor undertøj.
Og ja jeg siger forbandet barm i første omgang fordi jeg eeelsker trekant bikinier og dem som går lige hen over babbelutterne -men den slags giver ingen støtte overhovedet og det ender som regel med at der er bryster hvor der ikke bør være bryster på stand kanten!
Så i år er jeg tidligt ude. I år VIL jeg have en gudeskøn bikini jeg kan slange mig i på standen OG hoppe i bølgen med!!
Jeg vil døbe denne (måske umulige) togt:

"Jagten på den perfekte bikini til en pige med patter!"

Jeg har allerede udvalgt mig et par farvoritter men de er via Asos.com og dér kan man jo ikke lige prøve den på... Hmmm... Nå, her er de :)

Hey girls, as you know summer is closing up on us and that means; sun, beach and BIKINIS! I’m cursed with a cup size that’s so difficult to fit that it might even be impossible! I’m a Danish size 65(cm) E(DD) so I am very narrow with big boobs!
This summer I have decided that I am over and done with bad/ugly/outdated/or too petite bikinis. I want to find one that fits and that I feel great in! I have called this search:

“The quest for a perfect bikini to a girl with tits!”
Here are my favourites so far, and they can all be found on asos.com.
Jeg ved ikke hvorfor billederne er i så dårlig kvalitet... Latterlige PAINT program!
//Cille

2 kommentarer to The bikini issue?!:

Katrine Alberte sagde ...

Det er altid så pokkers svært at finde den perfekte bikini! Selv ender jeg altid op med en 3-4 stykker fordi jeg simpelthen ikke kan vælge :)

Balladen sagde ...

Wauw, jeg er vild med de to nederste! Men jeg er helt enig, en bikini SKAL prøves på.

Send en kommentar