Uhadada

søndag den 14. februar 2010
Sorry for at jeg har været så fraværende mine søde Peeper's. Fashion Week har været latterlig travl og spændene! Nu hvor den snart er slut, har jeg endelig taget mig sammen til at blogge lidt.


Først og fremmest, tak Kbh for at "hoste" denne vidunderlige event!! Mad, mode og fester i stride strømme -også for menigmand, bedre kan det ikke blive for denne wannabe fashionista! Jeg tjekkede Ice Partyen ud på løngangsstræde og var til Tea paper realese om fredagen, senere tog jeg på café på Bopaplads for at høre nogel live musik og få en go øl. Aftenen forsatte med Retro-bar og colalight+rom i lårtykke strømme! Nice aften tøser ;)
Resten af weekenden var jeg også ude og gøre københavns gader usikre. Jeg var til midnat shopping og dj mix -desværre ingen mode shows...
Alt dét udgør et glødende visa kort og trætte fødder. I aften skal jeg bare chillax'e og nyde jeg fik noget ud af modeugen.
Dernæst vil jeg sige... Verdenen er et geni mindre... Mcqueen -RIP....
Mit hjerte sank da jeg åbnede Metroexpres og så at Alexander Mcqueen var fundet død i sin London lejlighed... Jeg vil aldrig forstå hvorfor de mest talentfulde mennesker skal lide mest på denne jord. Dybt suk.
Og så er det vist på tide at jeg viser nogle meget forsinkede billeder af min "nyest" shopping tur i Mango+H&M+Topshop. (Hvis tallene er for små kan billedet klikkes stort)


1. H&M millitær jakke 2. TopShop gel.pude til fødderne (De har reddet min tilværelse mere end en gang -kan KUN varmt anbefales!!) 3. Nye sko from TopShop -på tilbud! Uha de er høje og farlige og jeg kunne ikke stå for dem! 4. TopShop trusser -min største last set bortfra sko. 5. H&M Shorts -de er klassiske og bliver et sikkert hit til sommer. 6. H&M ret silke skjorte(kjole) -Køb ALDRIG polyesta hvis du har planer om at bruge det i varmt vejr! MAN SVEDER UKONTROLLABELT!! 7. H&M guld halskæde (Killer bikini-bling) 8. Mango Outlet Rockchick solbrille (19kr!!!) 9. Mango Outlet highstreet 60'er solbrillle (OGSÅ 19kr!!!!! Shopgasme)
Pyha! Jep lidt af en update. Håber i allesammen har en skøn søndag ;)
Kys Cille

1 kommentarer to Uhadada:

Charlotte Amalie sagde ...

Ej nogle lækre køb du har gjort! Specielt skoene fra Topshop er jeg in love with ;) Jeg må hellere se om jeg kan nå at fange dem et sted..

- Charlotte Amalie

Send en kommentar