So sorry

lørdag den 8. maj 2010
Gaah, undskyld mine søde og loyale følgere/medbloggere, men jeg har syndet.
Jeg fornægtede min blog i over tre uger og med det resultat at jeg er kommet bagud med en masse tanker jeg ville poste på siden her!

Forresten kommer der nok nogle huller i mine updates siden eksamen er lige om hjørnet og der er tonsvis af stof jeg skal læse op på!

Nå man kan jo ikke tude over spildt mælk, jeg har i hvert fald lige set noget der er lidt af en choker for mig. Topshop MAKE UP?!
Wow... Dén har jeg ikke fanget før jeg susede forbi siden her i morges. Er det bare mig er er i også ellevilde med deres udvalg?Okay een tanke dækket, næste, hvad sker der for synligt undertøj? JEG ELSKER DET! Det ser super nice ud, enten under en gennemsigtig silke sag eller når det bliver brugt uden på tøjet, men... Kan man hoppe med på trenden når man skal til klassefest eller til BBC i fælledparken? Jaa... Jeg tror måske ikke helt verden er klar til at forstå det smukke i synligt undertøj endnu (desuden er det endnu alt for koldt til at afprøve).


Triumph

Taylor Momsen

Marc Jacobs SS10

Den 3. store tanke jeg har puslet med for tiden er DANSK. Ikke faget DANSK men mærket. Fåååk. Hvor. Er. Det. Sejt. Og det er ikke engang så svært at sy! Der er lige åbnet en af deres butikker på Istedgade og jeg var forelsket i hver anden ting jeg hed af bøjlen -desværre er den gennemsnitlige pris rimeligt høj så det blive nok noget med at stå i butikken og prøve... Men ikke mere... Med mindre det er et nødstilfælde selvfølgelig!
Til jer der måske har råd så kan i tjekke deres tøj ud her!Hey guys and girls! I'm sorry for making a sudden vanishing act, but my final exams are killing me and I haven't had the time to update.
But here's the tree big things I've been thinking about while I was away. The first is Topshop make up! I love it! So bright and funky!
The second is visible lingerie! Love that too, but I'm concerned the world just isn't ready for the daring trend -besides it's too cold in Denmark to actually try it out!

The last thing is a brand called "DANSK". It's really inspiring and a lot of the clothes is thought of out-of-the-box check out their stuff here! Have a lovely weekend everybody!


//Cille

1 kommentarer to So sorry:

Simone sagde ...

Yeah! også helt hooked på lingerie trenden!!
/Simone/fashionmanifest

Send en kommentar